Φεστιβάλ παρουσίασης στο Βέλγιο!

Picture13

Στα πλαίσια των ενεργειών προώθησης πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ παρουσίασης προϊόντων Authentico στο Βέλγιο, στις 9 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:00 – 17:00,  στην  κεντρική πλατεία, Place de Bethleem (Saint Gilles), 1060, των Βρυξελλών.

Read more...

Ενημερωτική εκδήλωση στην Αθήνα

Picture9

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προβολής των ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντων του προγράμματος στο εστιατόριο Dal Professore στην Αθήνα. Παραβρέθηκαν περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, διανομείς και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων.

Read more...

Ξεκινά το Roadshow στις Βρυξέλλες

Untitled 2

Από τις 6 έως τις 12 Ιουλίου 2017 σας περιμένουμε στην πρωτεύουσα του Βελγίου, αλλά και πρωτεύουσα της Ε.Ε. τις Βρυξέλλες! Το roadshow του Authentico θα βρεθεί σε 25 αγαπημένα εστιατόρια και καταστήματα ντελικατέσεν της πόλης. Μια πολύ καλή ευκαιρία για το καταναλωτικό κοινό να δοκιμάσει τα υπέροχα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓε που προωθεί το Authentico. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του roadshow:

Read more...

Επιστροφή στην Ελλάδα για δράσεις προώθησης στην Αθήνα

Untitled 2

Οι Έλληνες αγαπούν τα τυριά, τις ελιές, το ελαιόλαδο και το κρασί. Δική μας δουλειά είναι να τους εξηγήσουμε γιατί πρέπει να προτιμούν τα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ και ειδικά το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Θάσου ΠΓΕ, τις Ελιές Θρούμπα Θάσου ΠΟΠ, το ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ-οίνος ΠΟΠ Νάουσας, το Κασέρι, το Λαδοτύρι και τη Φέτα ΠΟΠ Μυτιλήνης. Επιστρέφουμε, λοιπόν, στην Ελλάδα από 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2017 για ένα roadshow γευσιγνωσίας στην Αθήνα, στα εξής εστιατόρια:

Read more...

Στιγμές από το roadshow στο Μόναχο

Picture31

Οι δράσεις προώθησης των προϊόντων Authentico στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία και είχαν πολύ ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά του Μονάχου. Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και ενημέρωση των καταναλωτών για τα ευρωπαϊκά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ συνθέτουν το παζλ άλλου ενός εξαιρετικά χρήσιμου roadshow. Δείτε τις φωτογραφίες:

Read more...

Επόμενη στάση: Μόναχο

Untitled 2

Από τις 30 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2017 το roadshow του Authentico θα βρίσκεται στο πανέμορφο Μόναχο! Σε 13 εστιατόρια και καταστήματα ντελικατέσεν, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Θάσου ΠΓΕ, Ελιές Θρούμπα Θάσου ΠΟΠ, ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ-οίνος ΠΟΠ Νάουσας, Κασέρι, Λαδοτύρι και Φέτα ΠΟΠ Μυτιλήνης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Read more...

Ενημερωτική εκδήλωση στην Κολωνία

20507699 2007205822835877 2763080924014677817 o

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προβολής των ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντων του Authentico, σε αίθουσα του εστιατορίου ‘’Oasis’’, στην Κολωνία της Γερμανίας. Εκεί παραβρέθηκαν περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, διανομείς και άλλοι παράγοντες της γερμανικής αγοράς  τροφίμων.

Read more...

Ευχαριστούμε Βερολίνο!

Picture87

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το roadshow στο Βερολίνο. Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Θάσου ΠΓΕ, Ελιές Θρούμπα Θάσου ΠΟΠ, ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ-οίνος ΠΟΠ Νάουσας, Κασέρι, Λαδοτύρι και Φέτα ΠΟΠ Μυτιλήνης… όλες οι γεύσεις του Authenticoαποθεώθηκαν από τους Γερμανούς καταναλωτές! Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες.

Read more...

Roadshow στη γερμανική πρωτεύουσα

Untitled 2

Στα πλαίσια των ενεργειών προώθησης, συνεχίζονται τα Roadshows στη Γερμανία. Αυτή τη φορά, σταθμός του Authentico είναι το Βερολίνο. Συγκεκριμένα, από τις 21 έως τις 27 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας  σε εστιατόρια ης γερμανικής πρωτεύουσας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Read more...

Συμμετοχή στην έκθεση International Green Week 2017

16265866 1910028779220249 1870125260236793967 n

Στα πλαίσια των Ενεργειών Προώθησης, το Authentico συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση International Green Week 2017, στη Γερμανία, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, το χρονικό διάστημα από 20 έως 29 Ιανουαρίου 2017 (Hall 6.2 stand 119). Η εντυπωσιακή έκθεση εκτείνονταν σε 118.000 τ.μ., με 1550 συμμετοχές εκθετών από 65 χώρες.

Read more...

Καμπάνια προώθησης στην ελληνική τηλεόραση

tv spot

Στα πλαίσια των ενεργειών διαφήμισης, ξεκίνησε η μετάδοση του τηλεοπτικού σποτ, διάρκειας 20 δευτερολέπτων, στην Ελληνική τηλεόραση.  Η καμπάνια θα διαρκέσει από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 5 Φεβρουαρίου 2017.

Read more...

Στιγμές από το roadshow στη Φρανκφούρτη

Picture14

Απόλυτα επιτυχημένες ήταν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2016 στη Φρανκφούρτη. Το roadshow του Authentico έκανε συνολικά 11 στάσεις εστιατόρια και καταστήματα ντελικατέσεν, όπου το καταναλωτικό κοινό δοκίμασε τα υπό προώθηση προϊόντα. Δείτε μερικές φωτογραφίες:

Read more...

Συνεχίζεται το Roadshow στη Γερμανία

Untitled 2

Από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2016 το Authentico θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις γευσιγνωσίας σε εστιατόρια της Φρανκφούρτης. Σας περιμένουμε για να σας κεράσουμε Λαδοτύρι, κασέρι και φέτα από τη Μυτιλήνη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ελιά θρούμπα Θάσου, καθώς και κρασί Ξινόμαυρο Νάουσας! Δείτε αναλυτικά τα εστιατόρια, η διεύθυνσή τους, την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής των δράσεων:

Read more...

Στιγμές από το roadshow σε Κολωνία, Βόννη, Ντίσελντορφ και Ντόρτμουντ

Picture5

Εκατοντάδες κόσμου απόλαυσαν τα μοναδικής νοστιμιάς προϊόντα Authentico! Λαδοτύρι, κασέρι και φέτα από τη Μυτιλήνη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ελιά θρούμπα Θάσου, καθώς και κρασί Ξινόμαυρο Νάουσας. Όλα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ, αποτέλεσμα της μακράς παράδοσης των τόπων παραγωγής. Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα eventγευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του roadshow.

Read more...

Roadshow στη Γερμανία

Untitled 2

Κολωνία, Βόννη, Ντίσελντορφ και Ντόρτμουντ περιλάμβανει το Roadshowπου ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27. Το Authentico θα βρεθεί σε 12 κορυφαία εστιατόρια και καταστήματα ντελικατέσεν όπου οι καταναλωτές θα δοκιμάσουν τα υπέροχα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ που περιλαμβάνει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα προώθησης Authentico. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Read more...

Εκδήλωση γευσιγνωσίας στη Θεσσαλονίκη

Picture1

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του THE MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση γευσιγνωσίας του AUTHENTICO. Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση γευστική επαφή με τα προϊόντα και να ενημερωθούν για την υψηλή ποιότητα και τους τρόπους παραγωγής που τα καθιστούν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ).

Read more...

Road-show και Authentico Food Festival στο Βέλγιο!

Aπό τις 4 Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου 2016, τα προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ Authentico ταξιδεύουν στο Βέλγιο για ένα roadshow σε 25 εστιατόρια, αλλά και για το μεγάλο φεστιβάλ παρουσίασης των προϊόντων, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 (ώρα έναρξης 11:00) που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών Place de la Vieille Halle aux Bles, 1000 Bruxelles.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ