ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΒΕΤ

Η εργοστασιακή μονάδα παράγωγης ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΒΕΤ ιδρύθηκε το 2009 στη Λέσβο από την οικογένεια του Βερβέρη Δημήτρη που δραστηριοποιείται στο χώρο της τυροκομίας από το 1970.

Σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό τυροκομείο, με γνώμονα την ιδιαίτερη αξία των προϊόντων ΠΟΠ, η ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΒΕΤ εξειδικεύεται στην παράγωγη τυριού φέτας με απόλυτο σεβασμό στις απαιτούμενες διαδικασίες.

Με τη στενή συνεργασία με τους παραγωγούς αιγοπρόβειου γάλακτος, την κτηνιατρική παρακολούθηση των κοπαδιών, τους καθημερινούς ελέγχους και αναλύσεις κατά την παραλαβή της πρώτης ύλης παράγεται το τελικό προϊόν Η ΦΕΤΑ.

Το προϊόν διατίθεται σε χύμα συσκευασίες καθώς και σε συσκευασίες καταναλωτή με το brand ΑΙΟΛΙΚΟΣ ενώ είναι δυνατή και η παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

Η εταιρία παράγει επίσης ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ.

Η μονάδα λειτουργεί κατά πιστοποίηση AGROCERT ,TUV HELLAS κατά ISO 22000 , ενώ δείχνει την ανάλογη ευαισθησία με τη λειτουργία βιολογικού καθαρισμού.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Τ. | Αγία Παρασκευή Λέσβου, TK-81102, Τ: 22530 32031, Fax: 22530 31354, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ