ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ Α.Β.Ε.Ε.

Το πρώτο οικογενειακό τυροκομείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1966 στο χωριό Χύδηρα της Λέσβου. Παρήγαγε με παραδοσιακό τρόπο εκλεκτά Μυτιληνιά προϊόντα, όπως το Λαδοτύρι Μυτιλήνης, η γραβιέρα, το πρόβειο βούτυρο και πρόβεια φέτα.

Το γάλα που χρησιμοποιείται, προέρχεται αποκλειστικά από τις φάρμες της Λέσβου, συλλέγοντας καθημερινά γάλα από τουλάχιστον 500 κτηνοτρόφους. Τα ζώα είναι παραδοσιακά εκτρεφόμενα και ζουν κυρίως σε ελεύθερη βόσκηση.

Ένα από τα μυστικά της αξεπέραστης γεύσης των προϊόντων μας είναι η χρήση περισσότερου πρόβειου γάλακτος. Σεβόμαστε τα φυσικά συστατικά του γάλακτος και δεν αποχωριζόμαστε την κρέμα του κατά την τυροκόμηση. Την πλούσια γεύση των τυριών μας ολοκληρώνει το προσεκτικό αλάτισμα που γίνεται αποκλειστικά με φυσικό θαλασσινό αλάτι.

Τα τυριά μας ωριμάζουν αργά και σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες. Η ωρίμανση αποτελεί κλειδί για την ισορροπημένη γεύση τους, την υπέροχη υφή τους και το ιδιαίτερο μπουκέτο αρωμάτων που αναδεικνύουν σε κάθε μπουκιά!

ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ Α.Β.Ε.Ε.

Χύδηρα, Τ.Κ.: 81103 Λέσβος, T: 22530 51402, Φ: 22530 51544, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.lesvosdairy.com

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ