ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΦΟΙ Δ. ΡΟΔΟΥ Ο.Ε. με διακριτικο τιτλο «ΛΕΣΒΙΓΑΛ»

Το 1968, ιδρύθηκε στα Χίδηρα Λέσβου το πρώτο τυροκομείο της οικογένειας Ρόδου. Από το 1997, η εταιρεία πέρασε στη δεύτερη γενιά με το διακριτικό τίτλο ΛΕΣΒΙΓΑΛ.

Η ΛΕΣΒΙΓΑΛ διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 5300τ.μ., με δυναμικότητα επεξεργασίας γάλακτος 70tn ημερησίως. Υπάρχουν 3 γραμμές παραγωγής. Μία για την Φέτα, μία για τα σκληρά τυριά και μία για τα ημίσκληρα τυριά.

Παράλληλα λειτουργεί και ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο αναλύσεων, το οποίο καλύπτει κάθε απαίτηση για έλεγχο (μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις), τόσο του νωπού γάλακτος, όσο και των ενδιάμεσων και τελικών προϊόντων, διασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων.

Το εργαστήριο της ΛΕΣΒΙΓΑΛ είναι το μοναδικό του Νομού Λέσβου που διαθέτει κωδικό αυτοελέγχου από τον ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ.

Σήμερα, η ΛΕΣΒΙΓΑΛ είναι η μεγαλύτερη τυροκομική εταιρία στο Αιγαίο. Αναπτύσσει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα, ενώ συσκευάζει τα προϊόντα της σε συσκευασίες ελκυστικές και πρακτικές για τον καταναλωτή.

ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΦΟΙ Δ. ΡΟΔΟΥ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο «ΛΕΣΒΙΓΑΛ»

811 10 ΒΑΤΟΥΣΑ ΛΕΣΒΟΥ, Τ: 22530 51134, FAX: 22530 51584, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. • www.lesvigal.gr

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ