ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ ΑΒΕΕ

Το τυροκομείο Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1944. Σήμερα διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, διατηρώντας όμως πάντα τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής προϊόντων. Το τυροκομείο είναι πιστοποιημένο με σύστημα ποιότητας ISO 22000 και παράλληλα υιοθετεί σύστημα HACCP με σκοπό την διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων.

Τα παραδοσιακά αγνά προϊόντα γάλακτος που παρασκευάζονται από την Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ ΑΒΕΕ είναι αποκλειστικά από φρέσκο γάλα ημέρας. Το γάλα παραλαμβάνεται και φυλάσσεται με τρόπο που διαχωρίζει τοπογραφικά τις γαλακτοκομικές μονάδες του νησιού ώστε να διατηρείται η ποιοτική ταυτότητα της παραγωγής. Η τυροκομική μονάδα είναι από τις πρώτες που με απόφαση της Agrocert, έχει ενταχθεί στο Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής Προϊόντων (ΦΕΤΑ) ΠΟΠ.

Στόχος των ανθρώπων του Τυροκομείου Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ ΑΒΕΕ είναι η δυναμική εξέλιξη των προϊόντων στην αγορά, η συνεχής βελτίωση και επέκταση της γκάμας των προϊόντων, με γνώμονα την ποιότητα, τον σεβασμό στην παράδοση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ ΑΒΕΕ | Τ.Κ. 81 103, Άντισσα Λέσβου, Τ:+30 2253 0 56201 & +30 2253 0 56405, Φ: +30 2253 0 56238, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.thimelischeese.gr

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ