ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ

Μία από τις πλέον εξελιγμένες ελληνικές μονάδες παραγωγής κρασιού είναι ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός VAENI – Νάουσα.

Αντιπροσωπεύει περίπου το 50% της παραγωγής στην περιοχή της Νάουσας. Η αγάπη για το καλό κρασί, η πείρα και το μεράκι των 200 αμπελουργών - μελών του VAENI-Νάουσα, «παντρεμένα» με την πιο προηγμένη τεχνολογία, εγγυώνται για την ποιότητα των κρασιών του.

Το Οινοποιείο στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες και εργάζεται με Ευρωπαϊκά πρότυπα. Βρίσκεται μέσα στην οριοθετημένη αμπελουργική ζώνη Νάουσα, γεγονός που συμβάλλει στην εξασφαλισμένη ποιότητα από την αρχή.

Σήμερα τα κρασιά VAENI-Νάουσα εξάγονται στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική. Η διακριτική υπεροχή τους αναγνωρίζεται με την πρώτη γουλιά.

Ο οινοποιητικός συνεταιρισμός VAENI ΝΑΟΥΣΑ, θέλοντας να συμβάλλει στη διασφάλιση της ποιότητας του κρασιού και στην ανάπτυξη της προβολής του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι μέλος πολλών διεθνών φορέων που ασχολούνται με το κρασί.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ

Επισκοπή, Νάουσα 592 00, Τ: +30 2332 044274, +30 2332 044597, Φ: +30 2332 044598,

E-mail πληροφοριών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., E-mail πωλήσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.vaeni-naoussa.com

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ